Volg ons

Kingsnight Pegasus Pub (Night)

Dit jaar staan er op het welbekende podium van de Pegasus Pub in de Zwanenstraat weer volop bands. Op Koningsnacht zal de soul/funkformatie SoulXtension uit eigen stad de avond vullen met lekkere vocalen, funky gitaarpartijen, mooie toetsenpatronen en een strak knorrende ritmesectie.
Na de band gaat DJ Arjan in de Pegasus Pub de sfeer er flink inhouden.

De eerste band op Koningsdag: Duncan Do Nuts is de naam en het betreft hier 3 fantastische, door de wol geverfde muzikanten die zich met alle liefde en plezier in het zweet werken en spelen om de bepaald imposante en akelige stoere naamgever van de band, Duncan dus, te laten excelleren in dat waar hij goed in is: briljant zingen en het publiek entertainen.”Dam Wright, een welbekende duo in de Pegasus Pub treedt als tweede op het podium. Ze weten altijd de voetjes van de vloer te krijgen met hun repertoire van welbekende nummers van de jaren 60 tot nu. Denk aan The Beatles, Simon & Garfunkel, U2, Bob Marley, Oasis en Paul Weller.
Tenslotte zijn de jongens van Money & the Man, twee jonge gasten beïnvloed door blues, indie en rock ‘n’ roll, chronisch dorstig om hun harde, dampende, intense garageblues op live-publiek af te vuren.

Meer evenementen van deze organisator:

Festival Informatie

Tijd 20:00 - 04:00
Genre Live
Locatie Pegasus Pub
Programma

  • 20.00 – 23.30: SoulXtension
Overzicht