Volg ons

Jansplaats Dansplaats Sjansplaats (Day)

Ook dit jaar belooft het op de Jansplaats twee dagen lang één groot feest te worden! De DJ’s draaien een mix van de grootste Top40 Hits van dit moment, de beste knallers van toen, de bekendste meezingers, de vetste 90’s hits, de gezelligste feestnummers, de lekkerste Dance-Classics en de allerlekkerste House knallers.

Tijdens de KoningsNacht staan op het podium van 18:00 tot 00:00 de bekende DJ’s van de Jansplaats DJ Wilco  “The Hitmachine” en DJ Garage. Om 22:00 zal er een spectaculair optreden worden verzorgd door Wayland & Falko on Sax. Dit duo draait inmiddels overal in Europa en staat deze zomer o.a. weer op Dreamfields. Maar zijn deze avond op de Jansplaats in Arnhem te bewonderen!

Op KoningsDag gaat het feest om 12:00 alweer van start! Vervolgens is het 12 uur lang non-stop feest samen met de DJ’s, zangers en het gezellige barpersoneel van de Jansplaats Dansplaats. Uiteraard staan er tijdens de dag allerlei verassingen, acties en gekkigheid  klaar om iedereen een heerlijk feest te bezorgen.

Ook tijdens KoningsDag is DJ Wilco de muzikale gastheer op het plein. Andere bekende Jansplaats DJ Mike it Loud is er uiteraard ook weer bij. Samen maken zij er een heel groot feest der herkenning van. Tijdens dit feest der herkenning zijn er gedurende de dag feestelijke optredens van Arnhems trots Joey Hartkamp en Jeroen Hazes.

Later deze KoningsDag maakt ook DJ Oliver Jay zijn entree op de Jansplaats Dansplaats! Deze FeestDJ 2.0 zal op geheel “eigenwijze” het plein nog meer uit z’n dak doen gaan.

Kortom het wordt een geweldig groots feest deze KoningsDag.

De hele dag feesten, dansen en sjansen op het gezelligste plein van Arnhem!

 

Meer evenementen van deze organisator:

Festival Informatie

Tijd 12:00 - 00:00
Genre Dance
Locatie Jansplaats
Programma

met

  • 12.00 - 18.00 DJ Mike it loud
  • 12.00 - 00.00 DJ wilco 'The Hitmachine'
  • 15.00 & 17.00 Joey Hartkamp
  • 16.00 Jeroen Hazes
  • 18.00 - 00.00 DJ Oliver Jay
Overzicht